loader loader

Betonvloer in uw garage

5 voordelen van een betonvloer storten in de garage

Een betonvloer is perfect voor de garage

Een betonvloer in de garage is zeer praktisch. Een garagevloer moet namelijk veel gewicht kunnen dragen en tegen een stootje kunnen. Dit geldt zeker wanneer u een auto in de garage parkeert of wanneer de garage ook dienst doet als werkplaats. Het laten storten van een betonvloer kost even wat tijd, maar dan kunt u wel jaren genieten van een strakke betonvloer in uw garage.

1. Hoge draagkracht

Een betonvloer is ontzettend stevig. Dit is met name in een garage erg handig. Een garage wordt vaak gebruikt om een auto of andere voertuigen te stallen. Ook gebruiken veel mensen hun garage als opslag of als werkplaats. Met al die zware spullen moet de garagevloer veel gewicht kunnen verdragen. Een vloer van beton heeft gelukkig een zeer hoge draagkracht en is daarmee perfect voor in de garage.

2. Slijtvast

Bij het afwerken van een betonvloer wordt een vlindermachine gebruikt. Hiermee kunnen speciale slijtstoffen in het beton worden gewerkt. Dit maakt de betonvloer sterker, waardoor hij een stuk minder snel slijt. De betonvloer in de garage kan hierdoor prima tegen een stootje. Voor het beste resultaat raden wij aan dat u de betonvloer in uw garage laat storten en afwerken door een specialist.

3. Kan goed tegen vlekken

Stof, vocht en vuil kunnen niet in een betonvloer trekken. Hierdoor is de kans kleiner dat u blijvende vlekken op uw garagevloer krijgt. Ook is een betonvloer erg goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

4. Makkelijk schoon te maken

U wilt natuurlijk een garage die er goed uitziet. Maar de vloer van uw garage wilt u niet wekelijks moeten schoonmaken. Kies daarom voor een betonvloer in uw garage. Deze vloer is makkelijk schoon te houden en heeft heel weinig onderhoud nodig. Af en toe een bezem door de garage halen is vaak al voldoende.

5. Niet duur

Een betonvloer in uw garage is een goede investering. Het laten storten van beton is niet al te duur. Bovendien gaat een betonvloer soms wel een leven lang mee. Doordat u de vloer niet hoeft te laten vervangen, spaart u ook weer geld uit.

Dus gaat u een nieuw huis bouwen? Maak dan meteen van de gelegenheid gebruik om hierbij een garage met een betonvloer te bouwen.