loader loader

Bouwbedrijf

Weinig zorgen tijdens de verbouwing of de renovatie

Bouwbedrijf Van Bemmel neemt u de zorgen van een verbouwing of nieuwbouw af. Wij zijn een van de bouwbedrijven die service en een uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Laten we daarbij niet vergeten, dat we al veel renovaties uit mogen voeren en ons inmiddels op dit gebeid specialisten mogen noemen.

Wat doen we als bouwbedrijf in de praktijk?

Wij wisselen onze werkzaamheden af en werken voor particuliere- en zakelijke klanten. Uw project is bij ons in goede handen, omdat wij onze afspraken als vanzelfsprekend nakomen en zorgen voor het personeel dat weet wat er moet gebeuren en dit vaardig ter hand neemt. Wij vinden het daarbij erg belangrijk om iedereen in ons bedrijf een oplossingsgerichte aanpak bij te brengen. Door hier goed op te letten is deze oplossingsgerichtheid bij al onze mensen een tweede natuur geworden. Dan is het mooi om te merken dat deze stijl door onze klanten uitstekend wordt gewaardeerd. Zakelijk gezien is het voor ons dan natuurlijk prettig op er uitstekende mond-op-mondreclame uit te ontvangen.

Bouwbedrijf Van Bemmel biedt optimale service en kwaliteit

Bouwbedrijf Van Bemmel kenmerkt zich door een aantal punten die voor ons belangrijk zijn.

Hiermee bieden we u als klant een voortdurend hoog niveau in dienstverlening:

  • Uitsluitend vakmensen om uw van dienst te zijn
  • Expert in renovatieprojecten en verbouwingen
  • Altijd de keuze voor de meest oplossingsgerichte aanpak
  • Een aanpak met oog voor het milieu en gebruik van duurzame materialen
  • duidelijke communicatie voor en tijdens de bouw en een degelijke nacontrole

Wij leggen als bouwbedrijf uiteraard een scherp geprijsde offerte bij u neer en werken met evaluatiemomenten tijdens en na de realisatie van het bouwproject.

04

Kies ook voor Bouwbedrijf Van Bemmel voor uw bouwproject

Wij zijn een betrouwbare partner die als bouwbedrijf al veel mooie projecten uit heeft mogen voeren. Wij vinden het prettig om gevarieerd te werken en wisselen renovaties, verbouwingen en nieuwbouw met elkaar af. Wilt u meer weten over onze aanpak en de manier waarop we uw bouwproject kunnen ondersteunen of zelfstandig uitvoeren? Neem dan contact met ons op via het formuiler. Liever direct mailen?Gebruik hiervoor dan info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Heeft u een project letterlijk of figuurlijk in de steigers staan? Maak dan gebruik van onze diensten als bouwbedrijf