loader loader

Huis verbouwen

Maak gebruik van de mogelijkheden die een verbouwing biedt

Een huis verbouwen wordt door de overheid aantrekkelijk gemaakt. Er zijn voortdurend belastingmaatregelen om de bouw in zijn algemeenheid te stimuleren en bouwvakkers aan het werk te krijgen en te houden. Als bouwbedrijf is Bouwbedrijf Van Bemmel uiteraard prima op de hoogte van de mogelijkheden die u in financieel opzicht worden geboden om te verbouwen in en aan uw huis tegen de laagst mogelijke kosten. Onze projectadviseurs zullen u ook altijd wijzen op de mogelijkheden die u in het totaalplaatje met uw huis heeft. Daarbij gaat het niet uitsluitend om de financiële mogelijkheden met uw huis, maar zeker ook om het gebruik van duurzame materialen en de manier waarop u zo gunstig mogelijk kunt verbouwen.

Een huis verbouwen is voor ons dagelijks werk

Bouwbedrijf Van Bemmel uit Boven-Leeuwen komt dagelijks bij klanten door heel Nederland om te verbouwen. Uw huis en bedrijfspand zijn bij ons in goede handen. Onze routine bij de verbouwing van een huis zorgt voor een vlotte en efficiënte aanpak. Routine wil daarbij nooit zeggen dat we alles altijd op dezelfde manier doen. Het verbouwen van een winkel, bedrijfspand of woning blijft een unieke klus, waarbij we altijd letten op de specifieke situatie die bij u van toepassing is.

Waarom u kiest voor bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel

Het verbouwen van uw woning is bij ons in goede handen. Daarnaast doen we aan nieuwbouw en kunnen we ook een compleet renovatieproject, van bijvoorbeeld een huis, voor onze rekening nemen. We gaan daarbij standaard uit van onze kernwaarden:

  • Zorgen voor vakkundig personeel bij iedere klus of project
  • Het bieden van een heldere offerte met duidelijke prijzen
  • Een oplossingsgerichte aanpak
  • Verbouwen en nieuwbouw met oog voor duurzaamheid
  • Maatwerk gericht op uw wensen en mogelijkheden

huis verbouwen

Huis verbouwen? Geef Bouwbedrijf Van Bemmel dan uw vertrouwen!

We vertellen u graag meer over onze aanpak bij utiliteitsbouw, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor advies voor alle denkbare bouwwerkzaamheden. Een maatwerk aanpak is voor ons vanzelfsprekend. Met onze werkwijze streven we ernaar om u als klant voor de volle 100% tevreden te stellen. Bouwbedrijf Van Bemmel is bereikbaar op info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Schakel ons in om ook uw huis te verbouwen.