loader loader

Nieuw huis bouwen

Het bouwen van een nieuwe woning voor een fijne toekomst

Een nieuw huis is voor iedere bewoner altijd een mooie gelegenheid om een nieuwe start te maken. Het huis biedt de gelegenheid om alles te maken zoals u dat wilt en de indeling te kiezen die past bij uw wensen voor een nieuw huis. Het huis bouwen doen we bij bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel natuurlijk graag voor u. Als we het huis eenmaal voor u hebben gebouwd, dan bent u verzekerd van een huis dat ook precies voldoet aan de verwachtingen die u vooraf had. Wat dat betreft is onze communicatie naadloos aansluitend bij datgene wat we vooraf hebben besproken en afgesproken. We merken dat het iedere keer voor onze opdrachtgevers een spannend moment is. Immers, de woning is nieuw en daarmee een belangrijk deel van de toekomst ook. De meeste mensen brengen uiteindelijk toch het grootste gedeelte van de tijd door in hun woning.

Een nieuw huis bouwen in de praktijk

Van beslismoment tot oplevering is een traject dat minsten een half jaar in beslag neemt, maar vaker komt het voor dat deze periode zo’n anderhalf jaar beslaat. Daarbij is het belangrijk dat u de juiste keuzes op het juiste moment maakt. Uw bouwbedrijf speelt een belangrijke rol, omdat termijnen worden afgesproken en het grootste deel van de kosten, naast die van de aanschaf van de grond, door het bouwbedrijf worden gefactureerd. Kies dus voor een bouwbedrijf dat uw vertrouwen waard is en zorgt voor een onbezorgde toekomst met een fijne woning op een nieuwe plek.

Bouwen is onze passie

Bouwbedrijf Van Bemmel is al jarenlang een bekend gezicht in de regio Arnhem-Nijmegen en ver daarbuiten. Wij bouwen voor opdrachtgevers in de particuliere en zakelijke sector. Een huis bouwen is slechts 1 van onze specialiteiten. Wij onderscheiden ons met de volgende kernwaarden:

  • Maatwerk bij iedere opdracht, bijvoorbeeld een huis bouwen
  • Oplossingsgerichte aanpak bij ieder huis, kantoor of winkel
  • Vakkundig personeel is ons belangrijkste kapitaal
  • Scherpe prijzen en duidelijke offertes, bijvoorbeeld bij een nieuw huis
  • Nieuw? Geen probleem. Renoveren of verbouwen? Ook geen probleem

nieuw huis bouwen

Een nieuw huis bouwen? Kies ook voor bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel

Bouwbedrijf Van Bemmel is gevestigd in Boven-Leeuwen en bereikbaar via info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Wij geven na ontvangt zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. Maak ook gebruik van de expertise en vakbekwaamheid van ons bedrijf en laat ons voor u een nieuw huis bouwen.