loader loader

Bouwbedrijf Oss

Een huis laten bouwen of een verbouwing? Wij zijn uw aannemer!

Het bouwbedrijf in Oss heeft, net als overal in Nederland, geen gemakkelijke jaren achter de rug. Het economische tij zat tegen, waardoor verbouwingen werden uitgesteld, de renovatie van de woning financieel niet mogelijk was en een huis laten bouwen door veel mensen op de lange baan werd geschoven. In Oss en elders zien we gelukkig weer een groeiend aantal bouwactiviteiten. Ondernemers durven weer te investeren en laten een bedrijfspand bouwen of kiezen voor een andere vorm van utiliteitsbouw. Particulieren met goede vooruitzichten willen een huis laten bouwen en de verbouwing die uitgesteld werd komt alsnog uit de hoge hoed rollen. Soms zelfs niet alleen meer als verbouwing, maar als een complete renovatie woning. Aannemer / bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel uit Boven-Leeuwen, in de buurt van Oss is voortdurend blijven investeren in de kwaliteit van haar dienstverlening en de vakkundigheid van het personeel. Dat komt u als opdrachtgever in Oss en elders in de regio onveranderd van pas bij het kundig afronden van uw nieuw- en verbouwprojecten.

Professioneel bouwbedrijf voor de renovatie van uw huis in Oss

Een gezin uit Oss had de verbouwing van de badkamer lang uitgesteld. De veertig jaar oude tegels en het sanitair waren dringend aan vervanging toe. Steeds meer tegels vertoonden barsten en scheuren en de tijd dat het sanitair blinkend uit de poetsbeurt kwam konden ze zich nog nauwelijks herinneren. Het inschakelen van het bouwbedrijf was uiteindelijk de oplossing. Na een heldere offerte met duidelijke prijsafspraken werd de verbouwing compleet uitgevoerd. Alle tegels en het complete sanitair werden vakkundig vervangen en na 2 weken kon het project worden afgerond met een prachtige badkamer, klaar voor de komende jaren.

Utiliteitsbouw of een woning bouwen? Geen probleem!

Heeft u een bouwproject? We kunnen u als bouwbedrijf helpen of als aannemer bijstaan. Bekijk hieronder verschillende werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen:

  • Bouwbedrijf met allround service van begin tot eind en nacontrole
  • Utiliteitsbouw
  • Huis laten bouwen
  • Verbouwing
  • Renovatie woning

bouwbedrijf oss

 Zoekt u een bouwbedrijf in de regio Oss? Bel voor de mogelijkheden

We zijn u graag van dienst met onze professionele aanpak in Oss. Zoekt u een aannemer of bouwbedrijf voor de renovatie van uw woning? Wilt u meer weten over utiliteitsbouw in Oss, een huis laten bouwen of bent u toe aan de verbouwing? Wij staan voor u klaar. U bereikt Bouwbedrijf Van Bemmelvia het formulier op deze pagina of mail naar info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Neem contact met ons op en wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf in Oss.