loader loader

Renovatie huis

Verbouwingen met zo min mogelijk overlast

De renovatie van uw huis kan voor veel problemen zorgen. Met de vakbekwaamheid en ervaring van bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel in Boven-Leeuwen komt u met een minimum aan zorgen door deze fase heen. Wij communiceren optimaal met u, bespreken uw wensen en eisen op een efficiënte manier en werken praktisch en oplossingsgericht. Uw huis is binnen de kortst mogelijke tijd weer klaar voor de toekomst, omdat de renovatie verloopt op een manier die de overlast tot het minimum beperkt. We staan daarbij garant dat het eindresultaat van de renovatie volledig aan uw verwachtingen zal voldoen en uw huis weer klaar voor de toekomst is.

Een voorbeeld van een renovatie

Een inwoner van de regio Maas en Waal had een huis gekocht dat hard toe was aan een opknapbeurt. Deze huiseigenaar had ruim de tijd uitgetrokken om zelf met de woning aan de slag te gaan. Op een aantal onderdelen hebben wij het werk gedaan, omdat hij hier onvoldoende kennis en ervaring mee had. Zo werden het dak vervangen, het voegwerk van de tegels in de badkamer en het toilet gedaan en kwam onze timmerman om de kozijnen perfect recht te zetten. Door een combinatie van werkzaamheden konden we bij dit project door goede communicatie en afspraken de opdrachtgever optimaal van dienst zijn. Deze flexibele inzetbaarheid is overigens een van de kenmerken die horen bij ons bouwbedrijf.

Waarom is de renovatie van uw huis bij ons in goede handen?

Bouwbedrijf Van Bemmel staat garant voor de kwaliteit van haar dienstverlening. Dat bereiken we op de volgende manier:

  • Vakbekwaam personeel in uw huis
  • Veel ervaring in de renovatie tijdens een reeks aan projecten en klussen
  • Altijd een oplossingsgerichte denkwijze en uitvoering
  • Oog voor moderne vormen van duurzaamheid
  • Duidelijke communicatie over afspraken, offertes en prijsopgaven

renovatie huis

Renovatie huis gepland of advies vragen? Bel met bouwbedrijf Van Bemmel

Bouwbedrijf Van Bemmel is uw partner voor het uitvoeren van een renovatie. Wij zorgen voor een uitgekiende planning voor de verbouwingen die u aan uw huis wilt laten uitvoeren en zorgen daarbij voor een puik eindresultaat. Vul het formulier in voor meer informatie en het maken van een afspraak. Mailen kan ook. Dit doet u via e-mail info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Neem contact met ons op om uw wensen voor een renovatie aan uw huis te bespreken.