loader loader

Renovatie Woning

Uw woning grondig renoveren

De renovatie aan uw woning is een ingrijpende klus, omdat de renovatie meestal over meerdere delen van een woning gaat. De woning moet daarbij meestal geheel of gedeeltelijk leeg zijn en veel bewoners zien op tegen het verlies aan woongenot. Bij bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel kiezen we altijd voor een maatwerk aanpak bij een renovatie. Is het huis helemaal leeg, omdat u dit heeft gekocht en er nog in gaat trekken? Dan is het aan te raden om eerst te renoveren en dan pas uw intrek te nemen. Is dit niet mogelijk omdat u nergens anders kunt wonen? Dan bekijken we per situatie welke delen van de woning op welk moment kunnen worden gedaan. Altijd in overleg met u en volledig volgens uw wensen.

Een voorbeeldproject van renovatie woning

Voor de renovatie van een woning konden de bewoners nergens anders tijdelijk wonen. Samen maakten we een plan voor de renovatie. Deze moest in de zomer plaatsvinden, omdat alle ramen vervangen moesten worden met dubbel glas. Door een goede planning van de interne verhuizingen binnen de woning kon het gehele project soepel verlopen. Wij vinden dit een kwestie van goede communicatie en duidelijke afspraken en bij bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel vinden we dat vanzelfsprekend.

Bouwbedrijf Van Bemmel voor bouwen aan woning, kantoor en winkel

Nieuwbouw en verbouwingen zijn onze belangrijkste activiteiten. Dit en onze andere werkzaamheden doen we in de basis op de volgende manier:

  • Werken met vakkundig en betrouwbaar personeel
  • Altijd oplossingsgericht denken en uitvoeren
  • Het bieden van overzichtelijke offertes
  • Prijsopgave vooraf
  • Maatwerk bij iedere klus en goede communicatie naar de opdrachtgever

renovatie woning

Renovatie aan uw woning laten uitvoeren?

Neem dan contact op met bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel in Boven-Leeuwen. Wij zijn bereikbaar via de mail op info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Wij beantwoorden al uw vragen op het bied van de renovatie, plannen op uw verzoek een afspraak in om uw volledige wensen te bespreken en maken een duidelijke offerte met heldere prijzen. Uiteraard ook uitsluitend als u ons daarom vraagt. De plannen voor uw woning zijn in de uitvoering bij ons in goede handen. Kunnen we ook u overtuigen om ons in te huren voor renovatie van uw woning?