loader loader

Stormschade in Overijssel door Eunice

Hoe verhelp ik stormschade in Overijssel door Eunice?

Ook in Overijssel heeft storm Eunice voor de nodige stormschade gezorgd. De brandweer werd overspoeld met meldingen, onder andere over omgevallen bomen, daken die los waren geraakt of andere losgeraakte objecten die door de storm werden meegenomen. De paniek was groot, net als de stormschade. Overijssel is dus hard geraakt door storm Eunice. Woont u in Overijssel en heeft u ook stormschade opgelopen? Wellicht aan uw dak? Wij geven u meer informatie wat u kunt doen bij stormschade aan uw dak door Eunice. Lees snel verder.

Overlast door storm Eunice

Storm Eunice bracht een erg gevaarlijke situatie met zich mee. Niet alleen de harde wind was een gevaar, maar ook de omvallende bomen en alle rondvliegende takken en objecten. Daarom kregen bewoners van Overijssel al snel een NL-alert, waarin hen verzocht werd het huis niet te verlaten wanneer dit niet nodig was. We waren het thuis blijven inmiddels wel gewend, dus dat lukte goed. Maar ondanks dat iedereen thuis bleef, heeft storm Eunice bij veel huishoudens voor schade gezorgd. Met name aan daken. Gelukkig kunnen wij u vertellen hoe u van deze schade afkomt.

Een dakdekker inschakelen is de oplossing

U kunt er het beste voor kiezen om een dakdekker in Overijssel in te schakelen om de stormschade aan uw dak te verhelpen. Dakdekkers zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren van daken. Ze beschikken over veel ervaring en zijn vakkundig. U bent hierdoor verzekerd van een goed resultaat. Zorg er wel voor dat u niet te lang wacht met een dakdekker inschakelen, want de kans dat de stormschade erger wordt is groot. Bel dus direct bij stormschade in Overijssel, de meeste dakdekkersbedrijven zijn 24/7 te bereiken.

Heeft u vragen? Stel ze via het contactformulier.