loader loader

Utiliteitsbouw

Nieuwbouw van uw kantoor, fabriek, vakantiepark of sportkantine

Utiliteitsbouw komt voor in een groot aantal variaties. Bouwbedrijf Van Bemmel uit Boven-Leeuwen voert werkzaamheden op het gebied van utiliteitsbouw uit door heel Nederland. Bent u van plan om een nieuw kantoor te bouwen of denkt u er over na om uw bestaande fabriekshal uit te bouwen? Denk dan eens aan ons als uw partner om dit optimaal te realiseren. Wij beschikken over vakkundig en ervaren personeel. Wij realiseren uw bouwproject op tijd en binnen de gestelde kaders. Daarmee ondersteunen wij keer op keer onze betrouwbaarheid als bouwbedrijf met een passie voor kwaliteit in ons werk. Dat doen we bij utiliteitsbouw, als u een huis wilt laten bouwen, in renovatieprojecten, maar ook voor de gehele- of gedeeltelijke verbouwing van uw woning, winkel of kantoor kunt u ons inschakelen.

Wat is utiliteitsbouw eigenlijk?

Met utiliteitsbouw bedoelen we alle gebouwen die niet zijn bestemd als woning. Denk hierbij aan de gebouwen om in te werken; kantoren, scholen, fabrieken en magazijnen. Ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen zijn ook voorbeelden van utiliteitsbouw, net als bioscopen en sportgebouwen, zoals een voetbalkantine. Energiecentrales en zuiveringsinstallaties worden ook gezien als vormen van utiliteitsbouw.

Waarom kiest u voor bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel voor uw utiliteitsbouw?

We leggen u graag kort uit waarom u voor ons bouwbedrijf zou kunnen kiezen:

  • Betrouwbaar en vakkundig personeel
  • Oplossingsgerichte benadering
  • Oog voor duurzaamheid in materialen en toepassingen
  • Scherpe prijzen in heldere offertes en bestekken
  • Kennis en ervaring die zorgen voor praktische en flexibele oplossingen

Aansluitend maken we u graag attent op de projecten die we eerder hebben uitgevoerd. Die bespreken we graag persoonlijk met u, maar u kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen bij een van onze lopende projecten.

utiliteitsbouw

Kies voor een betrouwbare partner voor uw utiliteitsbouw

Wij laten u graag kennismaken met onze werkwijze en professionele dienstverlening in de bouw. Neem contact op met een van onze specialisten om uw vragen en wensen te bespreken. Wij zorgen, indien u dit wenst, voor een passende offerte op maat. Zo weet u voor, tijdens en na afloop van de bouw altijd waar u aan toe bent. Bouwbedrijf Van Bemmel is bereikbaar via info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kies ook voor bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel voor uw utiliteitsbouw.