loader loader

Verbouwing

Is het voor u tijd om uw huis grondig aan te pakken?

Denkt u aan een complete of gedeeltelijke verbouwing van uw huis of bedrijfspand? Laten we dan eens van gedachten wisselen. U kunt ons inschakelen om alles voor u te doen, waardoor u er zelf in het geheel geen omkijken naar heeft of een gedeelte van de verbouwing waar u zelf wellicht moeite mee heeft aan ons uit handen te geven. We zijn namelijk volkomen flexibel in onze oplossingen en doen precies datgene waar u ons voor heeft ingeschakeld.

Hoe een mislukte verbouwing toch een succes werd

Het omzetten van een aantal kamers en de badkamer in een woning was een fiasco geworden. De gehele eerste verdieping lag overhoop, binnenmuren waren gesloopt en de nieuwe muren stonden schots en scheef. Tot overmaat van ramp was het niet gelukt om de douche in de nieuwe badkamer op de nieuwe plek aangesloten te krijgen. Met onze hulp kon de situatie worden opgelost. Op dag 1 zorgden we voor een werkende douche en in de aansluitende weken werden de kamers van de eerste verdieping alsnog gerealiseerd op de manier zoals het aanvankelijk ook bedoeld was. De bewoner is ons dankbaar en zal bij een volgende gelegenheid waarschijnlijk niet meer zelf aan het klussen gaan voor een verbouwing.

De kenmerken van bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel

  • Jarenlange ervaring met verbouwingen aan woningen en bedrijfspanden
  • Oplossingsgerichte aanpak met succesgarantie
  • Iedere verbouwing is voor ons maatwerk
  • Met onze duidelijke offerte weet u altijd waar u aan toe bent
  • Onze mensen werken hard en met passie voor het bouwwerk

Daarbij zijn we met overtuiging blijven investeren in de kwaliteit van ons personeel. We zien onze mensen als ons belangrijkste kapitaal, omdat juist zij voor u de doorslag geven om een tevreden klant te worden. Heeft u al eerder een verbouwing door ons uit laten voeren? Dan is de kans groot dat u bij een volgende verbouwing te maken heeft met dezelfde mensen die u al eerder van een stuk vakwerk voorzien hebben tijdens de eerdere klus.

verbouwing

Laat de verbouwing aan bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel over

We horen graag van u welke vragen u heeft over een verbouwing of een andere manier waarop we u als bouwbedrijf van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bouwbedrijf mailen op info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Schakel ons nu ook in voor uw verbouwing.