loader loader

Wat zijn bourgondische dallen?

Bourgondische dallen

Veel mensen hebben geen idee wat Bourgondische dallen precies zijn. Heeft u ook geen flauw benul? Dan leggen we in dit blog met alle plezier uit wat Bourgondische dallen zijn. U leest ook over de verschillende soorten en kleuren. En we vertellen hoe u Bourgondische dallen het beste kunt onderhouden. Lees dus snel verder!

Bourgondische dallen, wat zijn dat?

Hebben we het over Bourgondische dallen, dan hebben we het over tegels. En nog specifieker: verouderde tegels die gemaakt zijn van Frans kalksteen of Belgisch hardsteen.
De tegels hebben een korrelige structuur. Dit komt door het proces van veroudering. Hierdoor krijgen de tegels een unieke uitstraling. Ze zorgen direct voor een warme en landelijke uitstraling. Is het strakke en moderne design niet uw smaak? Dan zijn Bourgondische dallen misschien wel wat voor u!

Soorten Bourgondische dallen

Bourgondische dallen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u dus altijd de tegels vinden die bij uw interieur en stijl passen. Veel voorkomende kleuren zijn bijvoorbeeld:

  • Beige
  • Grijs
  • Zandtinten

Het onderhoud

Gaat u Bourgondische dallen van Belgisch hardsteen kopen? Dan is het verstandig om u van tevoren goed te laten adviseren over het juiste onderhoud. Omdat het gaat om natuursteen tegels is het aan te raden om de vloer te laten impregneren. Hiermee zorgt u voor een extra beschermlaag, waardoor vocht en vuil niet in de vloer kunnen trekken. Ook voorkomt u dat de tegels er dof uit gaan zien. Vermijd bij het schoonmaken van de vloertegels het gebruik van schurende of bijtende middelen en middelen met een hoge zuurgraad. Zo houdt u de Bourgondische dallen zo lang mogelijk mooi!

Wilt u hulp bij het vinden van de beste leverancier van bourgondische dallen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan verwijzen we u door.