loader loader

Woning bouwen

De woningbouw zit weer in de lift

Een woning bouwen was in de afgelopen jaren voor de bouwbedrijven niet meer vanzelfsprekend. De economie zat in het slop en daarmee stagneerde de bouw van woningen volledig. Wie nog een woning wilde laten realiseren had een ruime keuze uit bedrijven die allemaal hard moesten knokken om de gunsten van de klant. Bouwbedrijf Van Bemmel heeft door een onderscheidende aanpak en met dank aan onze klanten de magere jaren kunnen doorstaan. Het vertrouwen in onze werkwijze bij het bouwen en in de communicatie naar klanten heeft ons gesterkt in het vertrouwen dat onze aanpak ook in mindere tijden werkt. Nu het wat beter gaat met de economie blijven we deze aanpak volgen. Immers, u als klant verwacht dat we voor uw woning of bedrijfspand ons beste beetje voorzetten om u te leveren wat we hebben afgesproken.

Een woning bouwen op een eigen stuk grond

Uit onze reeks aan werkzaamheden in de bouw kiezen we als voorbeeld voor de bouw van een woning op een eigen stuk aangekochte grond. Deze grond was aangekocht van een projectontwikkelaar en was al geruime tijd in de verkoop. We hielpen de koper bij de onderhandelingen over de grondprijs en maakten de tekeningen voor de woning. De koper had vooraf met ons afgesproken onder welke condities we zouden bouwen en hoe het eindresultaat van de woning eruit diende te zien. Met deze heldere afspraken is voor alle partijen vooraf duidelijk op welke manier de afspraken zijn gemaakt en dienen te worden nagekomen. Het bouwen zelf verliep voorspoedig en de enkele tegenslag werd direct naar de klant gecommuniceerd. Zo kende iedereen voortdurend de voortgang en kon na afloop worden teruggekeken op een geslaagd project.

Bouwbedrijf Van Bemmel in een notendop

Bij de keuze voor een bedrijf dat voor u gaat bouwen is het raadzaam om u vooraf te verdiepen in de aanbieders die aanbieden om uw woning of bedrijfspand te realiseren of te verbouwen. We vertellen u graag in het kort welke onderwerpen voor ons belangrijk zijn om u als klant een optimale dienstverlening te kunnen bieden:

  • Afspraken nakomen
  • Bouwen met passie
  • Offerte op maat
  • Vakkundig personeel
  • Oplossingsgericht

woning bouwen

Bouwbedrijf Van Bemmel? Uw specialist in woning bouwen

Bouwbedrijf Van Bemmel e-mail info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Schakel ons in voor advies of contracteer ons als bouwbedrijf en we zullen ook voor u een uitstekende woning bouwen.