loader loader

Aannemer

Weinig zorgen tijdens de verbouwing of de renovatie

Vanuit onze routine als aannemer kunnen we u een betrouwbare aanpak garanderen van elk soort project op het gebied van bouwen. Bouwbedrijf Van Bemmel werkt vanuit Boven-Leeuwen voor verschillende soorten opdrachtgevers. Als ondernemer schakelt u ons in om de bouw of verbouw van uw pand te realiseren. Als particulier maakt u gebruik van onze diensten voor een verbouwing of een renovatie. Daarbij kunnen we ook de volledige nieuwbouw doen. Wij zijn flexibel in onze aanpak en hanteren strikte schema’s om ervoor te zorgen dat uw project op tijd af is en u (weer) kunt genieten van ongestoord woon- of kantoorcomfort.

Ons werk als aannemer in de praktijk

Stelt u zich voor dat die mooie bouwkavel eindelijk voor u beschikbaar is gekomen en uw nieuwe woning gerealiseerd kan worden. Neem dan contact met ons op voor een complete offerte op maat. Als aannemer hebben wij al diverse projecten op het gebied van nieuwbouw uitgevoerd, waarbij we zelfstandig het grootste gedeelte van het werk uitvoeren. Voor zeer specialistisch werk aan uw nieuwbouwproject schakelen we daarbij soms ook een collega aannemer in. Dit hangt uiteraard af van de noodzaak en u mag bij ieder project rekenen op onze coördinatie en controle over het project. Wij vinden het iedere keer opnieuw een mooie uitdaging om te mogen zorgen voor een nieuw huis.

Aannemer Bouwbedrijf Van Bemmel maakt zich hard voor haar klanten

Bouwbedrijf Van Bemmel heeft een aantal uitgangspunten waar u als klant op kunt vertrouwen en waar we dagelijks ons best voor doen om het waar te maken. Wij staan voor:

  • Vakkundig personeel bij u aan het werk
  • Wij beschikken als aannemer over veel ervaring met renovatieprojecten
  • Steevast een oplossingsgerichte aanpak
  • Werken met duurzame materialen en oog voor milieuaspecten
  • Wij bieden u altijd vooraf een overzichtelijke offerte

Het is daarnaast voor ons als aannemer vanzelfsprekend dat wij u een scherpe prijs bieden in de offerte en tijdens de uitvoering van bouwprojecten.

01

Kies ook voor Bouwbedrijf Van Bemmel als uw aannemer

Heeft u belangstelling om ons in te schakelen als uw aannemer of wilt u meer weten over onze werkwijze en de manier waarop u de best mogelijke service kunnen bieden? Vul dan het formulier in of mail ons direct. Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Maak ook gebruik van ons uitgebreide aanbod in bouwprojecten en schakel ons in als uw aannemer.