loader loader

Bouwbedrijf Nijmegen

Een nieuw huis laten bouwen?

Bouwbedrijf in Nijmegen gezocht om uw huis te laten bouwen? Denk dan eens aan bouwbedrijf Bouwbedrijf Van Bemmel Wij zijn gevestigd in de buurt van Nijmegen en kunnen uw project snel en betrouwbaar uitvoeren. Uw huis laten bouwen is niet zomaar een beslissing. Daar gaat voor uzelf vaak een lange periode van denken en ideeën uitwerken aan vooraf en pas dan maakt u een keuze voor een bouwbedrijf dat uw nieuw huis gaat bouwen. Daarbij is het natuurlijk wel handig als het bedrijf van uw keuze en beetje in de buurt van Nijmegen is gevestigd. Dat scheelt reistijd en die tijd kan dan weer mooi worden gebruikt om uw eigen huis te bouwen. Bij uw keuze voor een bouwbedrijf dat uw huis of bedrijfspand gaat bouwen, gaat u natuurlijk ook niet over een nacht ijs. Daarom nodigen we u graag uit om eens met ons van gedachten te wisselen over uw ideeën om een huis te laten bouwen in Nijmegen of op een andere plaats in de regio. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Verbouwing of renovatie van uw woning in Nijmegen gepland?

Misschien denkt u erover om zelf een verbouwing uit te voeren of de renovatie van uw woning niet uit te besteden. We komen dan graag met u in contact, maar ook als u toch al besloten heeft om niet zelf aan de slag te gaan. In beide gevallen vertellen we u graag op welke investeringskosten u moet rekenen bij het inschakelen van ons bouwbedrijf. We leveren u een vrijblijvende offerte en denken daarbij niet in problemen maar in oplossingen, zoals al onze projecten oplossingsgericht worden benaderd.

Utiliteitsbouw of een woning bouwen? Bekijk de mogelijkheden

We kunnen in Nijmegen onder meer de volgende werkzaamheden als aannemer voor u uitvoeren:

  • Nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw
  • Verbouwing uitvoeren
  • Renovatie woning
  • Een bedrijfspand bouwen
  • Advies en ondersteuning wanneer u een eigen huis wilt bouwen

We leveren voortdurend maatwerk projecten. Bij het laatste punt bedoelen we bijvoorbeeld, dat als u in Nijmegen of elders zelf begint met het bouwen van een woning, zelf behoorlijk handig bent, maar op sommige onderdelen kennis of ervaring tekort komt, wij u dan precies ondersteunen bij de werkzaamheden die u niet volledig in de vingers heeft.

bouwbedrijf nijmegen

Op zoek naar een bouwbedrijf / aannemer in de regio Nijmegen? Neem contact op

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Nijmegen voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw? Neem dan contact met ons op: Bouwbedrijf Van Bemmel. Via e-mail bereikt u ons op info@bouwbedrijfvanbemmel.nl. Wij zijn uw bouwbedrijf vlakbij Nijmegen voor de bouw of renovatie van uw woning.